Ons Team

Wij zijn een team van sociaal wetenschappers en survey experts die ruim een jaar geleden, in 2019, de overstap maakten van de universiteit naar het bedrijfsleven. We wilden organisaties helpen met evidence-based decision-making in HR.

Wij zagen employee surveys in dat kader als belangrijk middel, en startten met het aanbieden van surveys op maat -- surveys waarmee je niet alleen relevante vragen stelt, maar ook drivers van gedrag naar boven kunt halen.

Onze surveys vormen onderdeel van een groter proces en een bredere filosofie, een proces waarin wij ontzorgen, optreden als adviseur, partner, klankbord of souffleur. Bij ons zijn surveys in de eerste plaats een service, dan pas een tool.

De Strateeg

Daniel Blocq (Phd) is socioloog, jurist en reservist; analytisch sterk, authentiek, creatief en deskundig.

De Mensen
De Shrink

Caresse van Westing (MSc) is psychologe en gedragsexpert; scherp en grondig, grappig en kalm. 

De Ingenieur

Ali Honari (Phd) is socioloog, ingenieur en data wizard; sympathiek, slim en vastberaden. 

Onze Partner

Wij werken samen met Crowdtech, een Nederlands tech bedrijf met een geavanceerd platform voor survey onderzoek. De tooling van Crowdtech is gebruiksvriendelijk, mooi, veilig en bovenal goed doordacht.  

Crowdtech maakt gebruik van wetenschappelijk onderzoek om het design telkens te optimaliseren en daarmee de response rate te verhogen. Voor ons is Crowdtech de ideale partner. 

Contact

Emmastraat 22

1075 HV Amsterdam 

Tel: 0622 679 078

info@empatix.nl